انتخاب وب سایت

افتتاح نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

به همت معاونت پژوهشی و اداره کتابخانه واحد و با حضور ناشران دانشگاهی، نمایشگاه کتاب با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، با بیش از 270 عنوان کتاب در محل سالن خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری افتتاح شد.

دکتر موسوی رئیس واحد، در مراسم افتتاحیه نمایشگاه با بیان اینکه فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی باید در اولویت اقدامات فرهنگی دانشگاهیان قرار گیرد، بیان داشت: متولیان فرهنگی در دانشگاه‌ها برای اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه و در میان نسل جوان باید تلاشی مضاعف از خود نشان دهند.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست و افزود: از آنجایی که مسئله کتابخوانی قشر جوان جامعه به عنوان یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری است، باید به این امر توجه بیشتری شود و با برگزاری چنین نمایشگاه هایی روح کتابخوانی در بین دانشجویان زنده و توسعه داده شود.

دکتر سیدفرج الله موسوی با اشاره به این موضوع که توسعه علمی و فرهنگی کشور وظیفه اصلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است، ادامه داد: توسعه همه جانبه کشور در نتیجه ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی مسیر می‌شود.

وی افزود: امیدواریم در سال های آتی با حضور پرشورتر ناشران داخلی و خارجی  این نمایشگاه با عناوین بیشتری از کتاب ها برگزار شو.د.

دکتر موسوی با اشاره به آیات قرآن و اهمیت علم در کلام خدا اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم، عالم را به آدم بینا و علم را به بینایی و جهل و نادانی را به ظلمت و نابینایی معرفی می‌کند و لذا از این کلام باید توجه ویژه به علم‌آموزی داشت زیرا علم و معرفت برای هوشیاری و بیداری انسان است.

وی در پایان، با تشکر از معاونت پژوهشی واحد و همه دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه گفت : این نمایشگاه به دلیل توجه ویژه به فرهنگ کتابخوانی در این واحد دانشگاهی افتتاح شده است که امیدوارم استادان، دانشجویان و دانش پژوهان بتوانند از این فرصت پیش آمده برای تهیه کتابهای خود استفاده نمایند.

دکتر علی اشجاران معاون پژوهشی واحد در آیین افتتاحیه نمایشگاه کتاب این واحد دانشگاهی یکی از شاخصه های ارزیابی رشد، توسعه و پیشرفت فرهنگی هر کشوری در عصر حاضر را میزان مطالعه و کتاب خوانی مردم آن مرز و بوم یاد کرد و گفت: کتاب، میراثی ماندگار، پدیده ای باشکوه و با ارزش و عنصری رشد آفرین و روشنگر در پهنه زندگی بشر است.

وی اظهار داشت: دانشجویان و طالبان علم و فضیلت به دنبال کتاب هستند و گاهی برای دسترسی به کتاب با مشکل مواجه شده که یکی از راههای دسترسی آسان به کتاب برگزاری نمایشگاهها از جمله در مراکز علمی و دانشگاه ها است .

شایان ذکر است، نمایشگاه کتاب لاتین و فارسی از تاریخ 15 /9 /93  لغایت 20 /9 /93 از ساعت 16-9 با حضور ناشرین نگارستان کتاب آبی، انتشارات آوند دانش، نگاره ثریا  فروش کتابهای هنر، نقاشی و معماری،  مجتمع فنی تهران در راهرو مجاور سالن  برگزار می گردد.

از عموم استادان و دانشجویان محترم دعوت بعمل می آید از این نمایشگاه بازدید بعمل آورند.

يکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳  ۱۳:۳۱

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه ۳۰ دى ۱۳۹۵  ۱۸:۲۴:۴۰