راه اندازی پایگاه دیجیتالی پایان‌نامه‌ها در واحد شهرری

۱۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۸:۱۹ کد خبر : ۳۲۹۴ دانشکده ها
تعداد بازدید:۲۹

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری از راه اندازی پایگاه دیجیتالی پایان‌نامه‌ها و بهره برداری از نرم افزار آرشیو و نگهداری منابع دیجیتال در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر کیانوش فتحی واجارگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به راه‌اندازی پایگاه دیجیتالی پایان‌نامه‌ها و بهره برداری از نرم افزار آرشیو و نگهداری منابع دیجیتال در این واحد دانشگاهی، گفت: واحد شهرری به عنوان اولین واحد ارائه دهنده خدمات دیجیتالی پایان نامه‌ها در بین واحدهای منطقه 8 و دومین دانشگاه در سطح دانشگاه‌های آزاد شناخته شده است.

وی در ادامه افزود:راه اندازی پایگاه دیجیتالی پایان نامه ها در واحد شهرری حاصل تلاش همه همکاران واحد به ویژه حوزه پژوهش و به منظور ارائه خدمات الکترنیکی به دانشجویان انجام پذیرفته است.

دکتر فتحی واجارگاه در پایان صحبتهای خود  از تلاش و زحمات دکتر رنجبر معاون پژوهشی واحد و همکاران  کتابخانه در خصوص را ه اندازی این سامانه قدرانی کرد .

همچنین دکتر محسن رنجبر معاون پژوهشی واحد در این خصوص با تشکر از مساعدتهای دکتر فتحی رئیس  واحد شهرری عنوان کرد: راه اندازی پایگاه دیجیتالی پایان‌نامه‌ها در این واحد دانشگاهی در راستای تکریم دانشجویان و افزایش خدمات دانشجویی بوده است .

وی در ادامه صحبتهای خود عنوان کرد: چکیده پایان نامه‌های موجود در این نرم افزار شامل صفحه عنوان به فارسی و انگلیسی، فهرست مندرجات، فهرست منابع و ماخذ، چکیده به زبان فارسی و انگلیسی و قابل دسترسی برای کاربران داخل و خارج دانشگاه از طریق (اینترنت) است.

دکتر رنجبر ادامه داد: از طریق این سامانه، دسترسی به کل اثر بر اساس سیاست دانشگاه و خط مشی کتابخانه برای  همه کاربران در داخل دانشگاه میسر است.

نظر شما :